skip to Main Content

Over ons

  • 45 jaar ervaring
  • 500m2 showroom
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste service
  • Vrijblijvende offerte

Welkom bij Sebrechts Zonwering en Rolluiken

Al meer dan 45 jaar zijn wij een toonaangevend familiebedrijf op het gebied van zonwering en rolluiken. Met trots delen wij onze expertise en passie voor hoogwaardige producten met onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om het creëren van schaduw, het reguleren van lichtinval of het vergroten van uw privacy en veiligheid, wij hebben de perfecte oplossingen voor u.

Onze ruime showroom van maar liefst 500m2 biedt een inspirerende omgeving waar u ons uitgebreide assortiment kunt ontdekken. Van rolluiken tot binnenzonwering, en van buitenzonwering tot overkappingen, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw woon- of werkomgeving te verbeteren. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Bezoek onze showroom van 500m2!

Bij Sebrechts Zonwering en Rolluiken staat maatwerk hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat geen enkele situatie hetzelfde is, en daarom streven wij ernaar om oplossingen op maat te leveren die perfect aansluiten bij uw individuele eisen. Onze ervaren vakmensen begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes, zodat u het maximale uit uw zonwering en rolluiken haalt.

Onze focus op goede service en kwaliteit is wat ons onderscheidt. Wij hechten veel waarde aan het leveren van hoogwaardige producten die langdurige tevredenheid garanderen. Door samen te werken met gerenommeerde leveranciers en te investeren in de nieuwste technologieën, kunnen wij u de beste producten op de markt aanbieden.

Bij Sebrechts Zonwering en Rolluiken geloven we ook in persoonlijke aandacht en klantgerichtheid. Hoewel u altijd van harte welkom bent in onze showroom, begrijpen we dat sommige situaties om extra advies op maat vragen. Daarom komt Xander Sebrechts, de derde generatie en de trotse eigenaar van ons bedrijf, graag bij u thuis voor een persoonlijk adviesgesprek. Hij neemt de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en samen met u de beste oplossing te vinden.

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en ons team te ontmoeten. Of u nu op zoek bent naar functionele rolluiken, stijlvolle zonwering of een prachtige overkapping voor uw buitenruimte, wij zijn er om u te helpen.

Meer informatie?

Meer informatie over onze zonwering of dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Back To Top