skip to Main Content

Over ons

  • 45 jaar ervaring
  • 500m2 showroom
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste service
  • Vrijblijvende offerte

Sebrechts Zonweringen en Rolluiken BV is al tientallen jaren een begrip in Steenbergen en omgeving:

Pal tegenover het bestaande bedrijf met werkplaats op bedrijventerrein Reinierpolder 1 straalt letterlijk de zon op een smaakvolle gevel. Na een al even zonnige entree treft men een compleet assortiment kwalitatieve zonweringsproducten. “We zijn erg blij met onze showroom waar ons assortiment veel beter tot zijn recht komt. In de voormalige showroom aan de overkant konden we met name grote zonneschermen niet demonstreren.

Hier beschikken we over een geheel naar eigen wens ingerichte winkelruimte. Het interieur van de loods is helemaal vervaardigd als handwerk. Ook is er een leuke hoek ingericht speciaal voor kinderen. Alle producten die we bieden zijn naar eigen inzicht overzichtelijk opgesteld. Van het uitgebreide aanbod hebben we één geheel proberen te maken en dat is goed gelukt. Dat blijkt wel uit de vele leuke reacties die we mochten ontvangen bij en na de officiële opening”, vertelt Corry Sebrechts. Zij, haar man Jan Sebrechts en zoon Xander Sebrechts vormen de spil van het bedrijf dat een negental medewerkers telt.

Bezoek onze showroom van 300m2!

Professionele persoonlijke aanpak:

Bij Sebrechts Zonwering is de wens van iedere klant onze hoogste prioriteit. Elke klant heeft een eigen wens en behoeften van producten. Wij kunnen u als klant voorzien in alles wat te maken heeft met rolluiken, binnen en buitenzonwering, garagedeuren en buitenleven. U kunt natuurlijk onze showroom bezoeken en u laten inspireren door onze producten en diensten, maar wij komen ook graag kostenloos en vrijblijvend bij u thuis of op kantoor om u te voorzien in de informatie die u wenst. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Aan de hand van uw informatie zullen wij een passende offerte maken. Indien u alleen in onze showroom bent geweest zullen wij op locatie alles professioneel komen inmeten.

Bron: kijkopsteenbergen.nl

Showroom:

Laat u inspireren in onze showroom aan de Gibsonstraat nummer 9 in steenbergen. Onze Showroom is bijna 500m² groot en bevat ons complete assortiment en wij kunnen u veel van onze producten live laten zien en u informeren over ons assortiment voor uw huis of bedrijfspand. Kom gerust langs voor een informatief gesprek en laat u verassen wat wij voor u kunnen betekenen!

Hier een impressie van onze showroom:

Meer informatie?

Meer informatie over onze zonwering of dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Back To Top